Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

The Duchess And The Dirtwater Fox - Ducesa Și Dirtwater Fox (1976)

Urmărește filmul The Duchess And The Dirtwater Fox - Ducesa Și Dirtwater Fox (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romantic, Western, 1976 . Filmul online The Duchess And The Dirtwater Fox - Ducesa Și Dirtwater Fox (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 232

Categoria: Comedie, Romantic, Western, 1976

Regizor: Melvin Frank

Data Adaugari: 30/06/2021

Scenariști: Melvin Frank, Barry Sandler, Jack Rose

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:42

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur

IMDb: 5.7

Populara Duchess, o tânără dansatoare, se alătură unui jucător poreclit “Dirtwater Fox” pe drum spre Salt Lake City, Utah. Încercând să scape de o bandă de răufăcători, Ducesa și Dirtwater Fox se alătură unui vagon de mormoni.
În călătoria lor, se confruntă cu șerpi, râuri vijelioase, urmăriri călare prin orașe, și chiar sunt și legați de bandiți..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: