Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Fifth Seal (Az ötödik pecsét) - A cincea pecete (1976)

Urmărește filmul The Fifth Seal (Az ötödik pecsét) - A cincea pecete (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1976 . Filmul online The Fifth Seal (Az ötödik pecsét) - A cincea pecete (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Categoria: Dramă, Război, 1976

Regizor: Zoltán Fábri

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: Zoltán Fábri , Ferenc Sánta

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:50

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu Moscow International Film Festival

IMDb: 8.7

Atmosferă liniștită, mic-burgheză, într-o cârciumioară de la periferia orașului. Un grup de patru meseni, clienți permanenți ai cârciumei, discută despre mâncăruri bune, moarte, înviere și război. Prietenii se consolează cu faptul că fiind oameni obișnuiți, nu au puterea de a schimba nimic. Suntem în 1944 iar Al Doilea Război Mondial a făcut peste tot ravagii. Noaptea, vecinii dispar fără urmă, răpiți de poliția secretă. A doua zi, soarta lor ia o întorsătură totală: datorită trădării unui spion, ajung în închisoarea „arcașilor”, unde pot să dovedească în practică dacă sunt fideli propriilor principii. Dar oare ce este mai ușor: a muri cu onoare sau a trăi mai departe în umilință din responsabilitate față de ceilalți...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: