Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

The Flying Deuces - Stan si Bran aviatori (1939)

Urmărește filmul The Flying Deuces - Stan si Bran aviatori (1939) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1939 . Filmul online The Flying Deuces - Stan si Bran aviatori (1939) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1056

Categoria: Comedie, 1939

Regizor: A. Edward Sutherland

Data Adaugari: 23/07/2017

Scenariști: Charley Rogers, Harry Langdon, Fred Schiller, Ralph Spence

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:05:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,9

"Gagul cel mai reusit e in final, cand cei doi nimeresc intr-un avion si devin fara voie aviatori. Este un gag aerian spectaculos, presarat cu tot felul de momente de pericol iminent. Avionul urca in nori spre a cobori vertiginos, gata-gata a se face zob. Pana la urma, un picaj naucitor nu mai poate fi evitat si avionul se prabuseste. Stan scapa, insa Bran devine , mai exact se transforma in cal -in conformitate cu presupunerile lor legate de viata de apoi -intors pe paman, spre a-l intalni pe vechiul lui prieten, costelivul Stan."

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: