Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Food of the Gods (Il cibo degli Dei) - Hrana zeilor (1976)

Urmărește filmul The Food of the Gods (Il cibo degli Dei) - Hrana zeilor (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Horror, SF, Premieră, 1976 . Filmul online The Food of the Gods (Il cibo degli Dei) - Hrana zeilor (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 128

Categoria: Aventuri, Horror, SF, Premieră, 1976

Regizor: Bert I. Gordon

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: H.G. Wells , Bert I. Gordon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films,1 nominalizare Avoriaz Fantastic Film Festival

IMDb: 4,6

Un grup de prieteni călătorește pe o insulă canadiană îndepărtată pentru a vâna, dar sunt atacati de animale ucigașe gigantice care au populat locul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: