Comentarii (1) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Fortune - Averea (1975)

Urmărește filmul The Fortune - Averea (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p.Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, Romantic, 1975 .Filmul online The Fortune - Averea (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 90

Categoria: Comedie, Crimă, Romantic, 1975

Regizor: Mike Nichols

Data Adaugari: 02/05/2021

Scenariști: Carole Eastman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur

IMDb: 5.7

In timpul anilor 1920, in Statele Unite, “Legea Mann” interzicea transportarea femeilor peste granitele statului in “scopuri imorale”.
Prin urmare, Nick (Warren Beatty), nerabdator sa fuga in California cu iubita lui Freddie (Stockard Channing), aranjeaza ca aceasta sa se casatoreasca cu prietenul lui, Oscar (Jack Nicholson), pana cand divortul lui Nick se va pronunta.

Oscar este de acord sa se casatoreasca cu mostenitoarea bogata, incantat de avantajele financiare pe care le va obtine. Nimeni un prevedea insa ca acest simplu aranjament financiar se va transforma intr-un triunghi amoros! In cele din urma, cel mai simplu mod in care Oscar si Nick pot profita de pe urma averii lui Freddie, in afara de a se ucide reciproc, este sa o faca disparuta pe mostenitoare iar averea s-o imparta jumatate-jumatate.

Oare dorinta lor de imbogatire se va dovedi mai puternica decat atractia pe care amandoi o simt pentru Freddie?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
vlesevschi - 0:32 AM, 03/05/2021 [Accesați Pagina]
Superb