Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Front – Paravanul (1976)

Urmărește filmul The Front – Paravanul (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1976 . Filmul online The Front – Paravanul (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 67

Categoria: Comedie, Dramă, 1976

Regizor: Martin Ritt

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Walter Bernstein

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu NBR Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,3

Howard Prince (Woody Allen) este un om obisnuit, un casier banal. Vechiul lui amic, Alfred Miller, scenarist de success, ajunge pe o listă neagră datorită activităţilor sale „neamericane”. Este suspectat de senatorul Mc Charty ca fiind simpatizant al comunismului. În situaţia dată, Miller nu poate face nimic în chiar domeniul în care are pricepere, iar cariera lui riscă să fie distrusă iremediabil. Nu şi dacă atât de obişnuitul Howard şi-ar pune numele pe scenariile lui Miller. Aşa, scenaristul ar putea avea resurse pentru existenţă, iar dintr-o persoană banala, casierul de până acum ar putea deveni cineva. Presupunand că ar merge în cazul lui Miller, ce-ar fi dacă alţi 3 scenaristi aflaţi în situaţii similare l-ar ruga pe Prince să-şi pună numele şi pe scenariile lor? Acest film străluceşte şi distrează. Vedem un Woody Allen într-o postură atipică: nu este regizorul filmului şi nici măcar scenarist. Este doar actor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: