Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966)

Urmărește filmul The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romantic, 1966 . Filmul online The Glass Bottom Boat - Barca cu fundul de sticlă (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 159

Categoria: Comedie, Romantic, 1966

Regizor: Frank Tashlin

Data Adaugari: 12/05/2021

Scenariști: Everett Freeman

Uploader: romanialove08

Durată Film: 01:50:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Laurel Awards

IMDb: 6,5

Jennifer Nelson (Doris Day) lucrează pentru baza NASA din Florida. În timpul liber, ea își ajută tatăl, Axel (Arthur Godfrey), căpitanul unui vas pentru turiști. În timpul unei croaziere, Jennifer îl întâlnește întâmplător pe fermecătorul Bruce Templeton (Rod Taylor) despre care află apoi că este chiar șeful laboratorului unde ea lucrează. Pentru că nici lui Bruce, tânăra nu-i este indiferentă, el recurge la un șiretlic pentru a o ține cât mai aproape de el, și anume o angajează să-i scrie biografia. Însă după ce este martorul unui lung șir de încurcături, Bruce ajunge să creadă că Jennifer este un spion al cărui singur scop este acela de a fura anumite inovații științifice ținute secrete.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: