Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Golden Lion (Jin mao shi wang) - Leul de Aur (1975)

Urmărește filmul The Golden Lion (Jin mao shi wang) - Leul de Aur (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Premieră, 1975 . Filmul online The Golden Lion (Jin mao shi wang) - Leul de Aur (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 145

Categoria: Acţiune, Dramă, Premieră, 1975

Regizor: Meng-Hua Ho

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Yang Chiang

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:40

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Regizorul Ho Meng-hua este unul dintre cei mai versatili regizori ai studioului Shaw Studio. A condus povesti romantice, mistere, drame premiate, filme de acțiune contemporane, drame cu costume istorice, fantezii și, în cele din urmă, filme populare cu sabie. Personajul principal din acesta este un hoț cavaleresc care ridică mânia geloasă a rivalei Red Shirt Gang. Există o mulțime de acțiune în această aventură, care se deplasează de la câmpie la munte ... până la sunetul tăierilor de săbii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: