Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965)

Urmărește filmul The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Istoric, 1965 . Filmul online The Greatest Story Ever Told - Viaţa lui Iisus (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 238

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, 1965

Regizor: George Stevens, David Lean

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Fulton Oursler,Henry Denker,James Lee Barrett,George Stevens,Carl Sandburg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:19:10

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 5 nominalizari OSCAR,1 nominalizare FMCJ Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,6

Cu sute de ani în urmă proorocii profețeau că se va naște El: Mântuitorul omenirii, Mesia Cel mult așteptat. Acesta se naște nu într-o cetate mare, în Betleemul din Iudea, nu în condiții de lux, ci nici măcar în condiții decente, se naște în grajd, iar singurii care îl vizitează sunt niște pastori și niște magi care îi aduc daruri.Fecioara Maria, mama Pruncului și Iosif, tatăl Lui, sunt nevoiți să fugă în Egipt pentru ca Irod aude de nașterea Lui și știe de la bătrâni că El este regele mult așteptat al Iudeilor și se simte amenințat; el omoară atunci toți pruncii sub 2 ani. Mai târziu, Isus se dovedește a fi un copil mai special iar mai apoi o persoana extraordinară.Își va aduna 12 ucenici, dar nu toți îl vor crede și uneori vor fi prigoniți ba chiar mai mult.Astfel filmul "The greatest story ever told" se dovedește a fi filmul care ecranizează cel mai bine viața Mântuitorului nostru Isus Hristos.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: