Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Hunter Will Get You (L'alpagueur) - Vânător de recompense (1976)

Urmărește filmul The Hunter Will Get You (L'alpagueur) - Vânător de recompense (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Thriller, Premieră, 1976 . Filmul online The Hunter Will Get You (L'alpagueur) - Vânător de recompense (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 191

Categoria: Acţiune, Crimă, Thriller, Premieră, 1976

Regizor: Philippe Labro

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: Philippe Labro , Jacques Lanzmann

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:24

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.6

L'Alpagueur este un film scris și regizat de Philippe Labro și care îl are pe Jean-Paul Belmondo în rolul principal și pe Bruno Cremer în rolul lui L’Epervier. Lansat în 1976 și considerat drept un thriller francez tipic din anii '70, este unul dintre numeroasele filme ale lui Belmondo, unde joacă rolul principal.
L'Alpagueur este un spion independent de la agenția secretă franceză. El a început ancheta despre L'epervier, un criminal în serie care angajează băieți tineri pentru a-l ajuta să jefuiască băncile înainte de a ii ucide.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: