Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975)

Urmărește filmul The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, 1975 . Filmul online The Image - Imaginea sau Pedepsirea lui Anne (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 255

Categoria: Dramă, Erotic, 1975

Regizor: Radley Metzger

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Radley Metzger , Catherine Robbe-Grillet

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

The Image (Pedepsirea Anei), film erotic pentru adulți, apărut în 1975, regizat de Radley Metzger. În rolurile principale: Mary Mendum, Carl Parker, Marilyn Roberts.
Filmul The Image are la baza romanul sado-masochist L’Image, scris de Catherine Robbe-Grillet și publicat sub pseudonimul Jean de Berg.
Jean descoperă că Anne nu se poate sătura să fie umilită de amanta ei, Claire. Domnul că este, decide să participe la activități. În cele din urmă, Claire se predă și lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: