Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

The Invisible Man - Omul invizibil (1933)

Urmărește filmul The Invisible Man - Omul invizibil (1933) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip. Genurile acestui film sunt Horror, SF, 1933 . Filmul online The Invisible Man - Omul invizibil (1933) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 2470

Categoria: Horror, SF, 1933

Regizor: James Whale

Data Adaugari: 06/06/2017

Scenariști: H.G. Wells , R.C. Sherriff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:11:33

Claritate: BRRip

Premii: 1 nominalizare si un premiu Saturn Award, 1 premiu National Film Registry,1 premiu si o nominalizare Venice Film Festival

IMDb: 7,7

Claude Rains are o interpretare remarcabilã în debutul sãu pe marele ecran, în rolul unui medic misterios, care descoperã un ser ce îl face invizibil. Cu ochelari fumurii si acoperit de bandaje, Rains ajunge într-un mic sat englezesc, unde încearcã sã-si ascundã extraordinara descoperire. Dar acelasi ser care l-a fãcut invizibil îl obligã sã comitã fapte abominabile.

Având la bazã romanul clasic al lui H.G. Wells si regizat de maestrul filmelor macabre, James Whale, Omul invizibil nu numai cã a avut parte de numeroase urmãri, dar are niste efecte speciale imitate chiar si astãzi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: