Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Last Escape - Ultima Evadare (1970)

Urmărește filmul The Last Escape - Ultima Evadare (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Război, 1970 . Filmul online The Last Escape - Ultima Evadare (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1130

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1970

Regizor: Walter Grauman

Data Adaugari: 06/05/2020

Scenariști: John C. Champion

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:29

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5,2

La sfarsitul Celui de al 2 lea Razboi Mondial. Fortele aliate intra int-o o baza bine pazita de rachete germane si sa rapeasca, printre altele,un om de stiinta, Dr. Von Heinken.
Atunci cand acesta incearca sa scape e urmarit atat de catre germani cat si de rusi, care doresc sa puna mana pe doctor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: