Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

The Little Princess - Mica prințesă (1939)

Urmărește filmul The Little Princess - Mica prințesă (1939) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Comedie, Familie, Muzical, 1939 . Filmul online The Little Princess - Mica prințesă (1939) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1731

Categoria: Comedie, Familie, Muzical, 1939

Regizor: Walter Lang, William A. Seiter

Data Adaugari: 12/08/2017

Scenariști: Ethel Hill, Walter Ferris

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:07

Claritate: DVDRip

Premii: 1 nominalizare Golden Train Award

IMDb: 7,2

In Anglia victoriana, capitanul Reginald Crewe e mobilizat pentru razboiul burilor. Vaduv, el isi inscrie fiica, Sara, la un prestigios pension de fete, condus de d-ra Minchin. O vreme, Sara e tratata ca o adevarata printesa, dar viata ei se schimba in mod dramatic din momentul in care tatal ei e declarat mort.

The Little Princess a fost primul film al lui Temple filmat pe Technicolor și primul succes al artistei, aceasta fiind doar un copil, la '20th Century Fox ' și totodată cel mai cunoscut film al ei. A fost lansat la 10 martie 1939 de către Twentieth Century Fox, în regia marelui Walter Lang, după un scenariu al lui Ethel Hill și Walter Ferris. Povestea filmului are la bază romanul lui Frances Hodgson Burnett , A Little Princess. În film, Temple și Treacher au avut un număr muzical ,împreună, interpretând piesa 'Knocked 'Em in the Old Kent Road' . În film ne-au fost prezentate niște scene mai fericite spre final decât în roman deoarece Căpitanul Crewe a fost găsit în viață. Scenele de fundal ale acțiunii filmului au fost date de 'Second Boer War' și 'Siege of Mafeking' fapt ce a menținut o viziune mai insistentă asupra perioadei victoriene, pe care ne-o descrie desfășurarea poveștii . Filmul a fost o dramă de familie cu multă acțiune .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: