Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Lost Honor of Katharina Blum (Verlorene Ehre der Katharina Blum oder) – Onoarea pierdută a Katharinei Blum (1975)

Urmărește filmul The Lost Honor of Katharina Blum (Verlorene Ehre der Katharina Blum oder) – Onoarea pierdută a Katharinei Blum (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1975 . Filmul online The Lost Honor of Katharina Blum (Verlorene Ehre der Katharina Blum oder) – Onoarea pierdută a Katharinei Blum (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 182

Categoria: Crimă, Dramă, 1975

Regizor: Volker Schlöndorff

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Volker Schlöndorff, Margarethe von Trotta

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Faro Island Film Festival,2 premii si 1 nominalizare German Film Awards,1 premiu San Sebastián International Film Festival

IMDb: 7.4

Când menajera Katharina Blum se îndrăgostește de un presupus terorist, ea însăși devine ținta unei campanii de hărțuire de către procuror și de către jurnaliști. În disperare, tânăra pune mâna pe armă. Filmul surprinde atmosfera opresivă din RFG în timpul activ al RAF.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: