Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Magic Flute (Trollflöjten) - Flautul fermecat (1975)

Urmărește filmul The Magic Flute (Trollflöjten) - Flautul fermecat (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Fantastic, Muzical, 1975 . Filmul online The Magic Flute (Trollflöjten) - Flautul fermecat (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 140

Categoria: Comedie, Fantastic, Muzical, 1975

Regizor: Ingmar Bergman

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Emanuel Schikaneder , Ingmar Bergman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 021:18:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu BAFTA,1 nominalizare César Awards,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu National Board of Review,1 premiu National Society of Film Critics Awards

IMDb: 7.6

Flautul magic este versiunea cinematografică a operei Die Zauberflöte de Ingmar Bergman din 1975. A fost conceput ca o producție de televiziune și a fost prezentat pentru prima dată la televiziunea suedeză la 1 ianuarie 1975, dar a fost urmat de o lansare cinematografică mai târziu în acel an.
Un print si tovarasul lui de lupta intreprind o calatorie riscanta pentru a salva o printesa.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: