Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

The Mississippi Gambler - Jucătorul de cărţi din Mississippi (1953)

Urmărește filmul The Mississippi Gambler - Jucătorul de cărţi din Mississippi (1953) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Romantic, Western, 1953 . Filmul online The Mississippi Gambler - Jucătorul de cărţi din Mississippi (1953) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 165

Gen: Aventuri, Romantic, Western, 1953

Data Adaugari: 03/09/2021

Regizor: Rudolph Maté

Scenariu: Seton I. Miller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:28

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 6.7

Mark Fallon, împreună cu partenerul său Kansas John Polly, încearcă să introducă jocuri de noroc oneste pe vapoarele care tramzitează fluviul Mississippi.
Primele succese atrage duşmănia trişorilor. Frumoasa sudistă Angelique Dureau îl va dispreţui şi ea, mai ales după ce fratele ei pierde la cărţi un colier preţios, amintire de familie, în favoarea lui Mark. Acesta a vrut să-i dea înapoi colierul fetei însă aceasta a refuzat. Pe lângă jocul de cărţi Mark mai aveao pasiune: scrima. În New Orleans, la un salon de scrimă în cunoaşte pe tatăl fetei care îl invită la reşedinţa sa unde bineînţeles o va întâlni pe Angelique care pur şi simplu l-a ignorat deşi în inima ei îl iubea dar nu vroia să recunoască. În fine, urmează dueluri, tragedii şi complicaţii romantice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: