Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Night They Raided Minsky’s – Noaptea primului strip-tease (1968)

Urmărește filmul The Night They Raided Minsky’s – Noaptea primului strip-tease (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1968 . Filmul online The Night They Raided Minsky’s – Noaptea primului strip-tease (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 114

Categoria: Comedie, 1968

Regizor: William Friedkin

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Norman Lear , Sidney Michaels , Arnold Schulman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Britt Ekland portretizeaza o fata dintr-o secta americana, care devine foarte controversata in New York dupa ce, fara sa vrea, inventeaza strip-tease-ul, intr-o comedie apetisanta, in care il mai puteti vedea si pe Jason Robards.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: