Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918)

Urmărește filmul The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1918 . Filmul online The Outlaw and His Wife (Berg-Ejvind och hans hustru) - Haiducul și soția lui (1918) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 167

Categoria: Dramă, 1918

Regizor: Victor Sjöström

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Victor Sjöström, Sam Ask

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:40

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Un străin vine să lucreze la ferma văduvei Halla. Halla și străinul se îndrăgostesc, dar când este revelat ca Eyvind, un hoț scăpat forțat în crimă de înfometarea familiei sale, ei fug și devin doi dintre numeroșii haiduci ai munților Islandei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: