Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

The Passenger (Professione reporter) - Profesiune: reporter (1975)

Urmărește filmul The Passenger (Professione reporter) - Profesiune: reporter (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Thriller, 1975 . Filmul online The Passenger (Professione reporter) - Profesiune: reporter (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 207

Categoria: Dramă, Thriller, 1975

Regizor: Michelangelo Antonioni

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Mark Peploe

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:05:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Bodil Awards,1 nominalizare Cannes,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,2 premii Silver Ribbon,1 premiu Sant Jordi,1 premiu Critics Award,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 7.6

Când un călător moare subit, jurnalistul David Locke îi preia identitatea. Folosind agenda decedatului ca ghid, Locke călătorește prin Europa și Africa, întâlnindu-se cu traficanți de arme periculoși și îndrăgostindu-se de o frumoasă tânără. Dar noua libertate are și un preț, Locke realizând treptat că este depășit de situații.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: