Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Peaks of Zelengore (Vrhovi Zelengore) - Culmile Din Zelengora (1976)

Urmărește filmul The Peaks of Zelengore (Vrhovi Zelengore) - Culmile Din Zelengora (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate DVD Remux. Genurile acestui film sunt Război, 1976 . Filmul online The Peaks of Zelengore (Vrhovi Zelengore) - Culmile Din Zelengora (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 328

Categoria: Război, 1976

Regizor: Zdravko Velimirović

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Djurica Labovic, Mladen Oljaca

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:43

Claritate: DVD Remux

Premii: 1 premiu Pula Film Festival of Yugoslavian Films

IMDb: 6.2

În ziua decisivă a bătăliei de la Sutjeska din anul 1943, germanii au reuşit să încercuiască grosul forțelor partizanilor, lăsând doar un defileu îngust în Munţii Zelengora din actuala Bosnia , între „Mormântul Ljubin” și Košuta. Partizanii trebuie să suporte 24 de ore atacuri mari și grele din partea unităților germane în zona „Mormântul Ljubin”, timp în care coloana cu răniţi şi bolnavi şi grosul armatei vor ieşi din încercuire. Partizanii din Compania a 2-a din Batalionul 3, Brigada I-a proletară din Muntenegru , și-a asumat sarcina de a apăra defileul. Deși incomparabil mai slabi decât inamicul, ei şi-au îndeplinit sarcina cu mari sacrificii. În căldura bătăliei de pe înălţime, curierul Brigăzii a dus un mesaj la Cartierul Suprem, cu următorul conţinut: „Atâta timp cât veți auzi foc de armă pe „Mormântul Ljubin”, germanii nu vor trece. Și când se oprește, să știți că nu mai sunt proletari vii pe el. ”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: