Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Pied Piper - Fluierarul din Hamelin (1972)

Urmărește filmul The Pied Piper - Fluierarul din Hamelin (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Fantastic, Muzical, Premieră, 1972 . Filmul online The Pied Piper - Fluierarul din Hamelin (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 247

Categoria: Dramă, Fantastic, Muzical, Premieră, 1972

Regizor: Jacques Demy

Data Adaugari: 15/10/2020

Scenariști: Andrew Birkin, Jacques Demy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:05

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4

În 1349, în timp ce Ciuma Neagră amenință Germania, orașul Hamelin angajează un flaut rătăcitor (Donovan) pentru a alunga șobolanii cu pipa sa magică, dar apoi refuză să plătească pentru serviciile sale, determinându-l să ademenească copiii orașului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: