Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Prisoner of Second Avenue - Prizonierul din Manhattan (1975)

Urmărește filmul The Prisoner of Second Avenue - Prizonierul din Manhattan (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1975 . Filmul online The Prisoner of Second Avenue - Prizonierul din Manhattan (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 193

Categoria: Comedie, 1975

Regizor: Melvin Frank

Data Adaugari: 02/05/2021

Scenariști: Neil Simon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:02

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare BAFTA,1 premiu David di Donatello,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 6.7

The Prisoner of Second Avenue este o comedie neagră care inițial a fost o piesă de teatru, pentru ca mai apoi, în 1975, sa fie transpusă pe marele ecran.
Povestea acestui film se învârte în jurul problemelor unui cuplu de vârstă mijlocie, cuplu care trăiește în New York. Mel Edison tocmai și-a pierdut locul de muncă după mulți ani petrecuți la acea firmă, iar acum trebuie să se obișnuiască cu gândul că este șomer la această vârstă. Acțiunea filmului este amplificată atunci când Edison, împreună cu soția sa, Edna, trebuie să facă față unui val de gunoaie, unor vecini gălăgioși, zgomotului Manhattan-ului și chiar unui jaf asupra apartamentului lor, petrecut în plină zi.

Într-un final, Mel suferă de o criză de nervi, iar acum soarta lui depinde de fratele său, Harry, de surorile sale și de Edna.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: