Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Promised Land (Ziemia obiecana) - Pământul făgăduinței (1975)

Urmărește filmul The Promised Land (Ziemia obiecana) - Pământul făgăduinței (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Premieră, 1975 . Filmul online The Promised Land (Ziemia obiecana) - Pământul făgăduinței (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 124

Categoria: Dramă, Premieră, 1975

Regizor: Andrzej Wajda

Data Adaugari: 05/06/2021

Scenariști: Wladyslaw Stanislaw Reymont , Andrzej Wajda

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:49:43

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,5 premii Polish Film Festival,1 premiu Valladolid International Film Festival,1 premiu Moscow International Film Festival

IMDb: 7,9

Pământul făgăduinței este un film din 1975 regizat de Andrzej Wajda. În sondajul din 2015 realizat de Muzeul Polonez al Cinematografiei din Łódź, Pământul făgăduinței a fost considerat cel mai bun film polonez din toate timpurile.
Lodz (Polonia), sfarsit de secol XIX si in plina revolutie industriala. Intr-un centru de textile lucreaza asiduu si in conditii nu foarte sigure, muncitori din clasa de jos, la comanda unor industrialisti fara scrupele. Trei tineri prieteni, un polonez, un evreu si un neamt, strang bani pentru a construi propria lor fabrica de prelucrare a matasii, folosindu-se de mijloace din cele mai perfide. Filmul urmareste drumul lor feroce spre imbogatire.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: