Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Rat Savior (Izbavitelj) - Mântuitorul 1976

Urmărește filmul The Rat Savior (Izbavitelj) - Mântuitorul 1976 Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Horror, SF, Premieră, 1976 . Filmul online The Rat Savior (Izbavitelj) - Mântuitorul 1976 iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 109

Categoria: Horror, SF, Premieră, 1976

Regizor: Krsto Papic

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Ivo Bresan, Alexander Grin, Krsto Papic, Zoran Tadic

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:16:01

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Avoriaz Fantastic Film Festival,1 premiu Fantasporto

IMDb: 6,8

Filmul are loc în Cehoslovacia după primul război mondial în 1925: există un șomaj mare și extremiști politici care atrag adepți numeroși. Profesorul Boskovic, șomer, află întâmplător dintr-o carte veche despre existența unei specii de șobolani supranaturali care posedă abilitatea de a se transforma în oameni. Aceștia se folosesc de oameni, s-au îmbogățit și se prefac că sunt umani. Un șobolanul gigant îi conduce și dorește dominația mondială, de aceea infiltrează societatea cu adepții săi. Împreună cu un tânăr scriitor și cu fiica sa, profesorul luptă împotriva acestuia. Tânărul scriitor, care s-a îndrăgostit de fiica profesorului, descoperă un eveniment secret și scapă de acuzațiile șobolanului gigant în ultima secundă. Deoarece consiliul municipal este deja strict sub controlul oamenilor-șobolani, cei trei continuă lupta împotriva rozătoarelor: profesorul a dezvoltat un spray anti-șobolan. Când este ucis, scriitorul își încheie lucrarea și, în cele din urmă, câștigă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: