Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Return of the Pink Panther - Întoarcerea Panterei Roz (1975)

Urmărește filmul The Return of the Pink Panther - Întoarcerea Panterei Roz (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, Mister, 1975 . Filmul online The Return of the Pink Panther - Întoarcerea Panterei Roz (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 240

Categoria: Comedie, Crimă, Mister, 1975

Regizor: Blake Edwards

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: Blake Edwards, Frank Waldman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:00

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizări Globul de Aur,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare WGA Award,2 premii Evening Standard British Film Award

IMDb: 7.1

Diamantul Pantera Roz este din nou furat şi se presupune că autorul este tot celebrul hoț Fantomă. Acesta este surprins, căci nu el este făptaşul. Cine ar putea rezolva dificilul caz, dacă nu faimosul detectiv încurcă-lume Jacques Clouseau, ajutat de Kato, servitorul său asiatic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: