Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Rocky Horror Picture Show - Spectacol: Rocky Horror (1975)

Urmărește filmul The Rocky Horror Picture Show - Spectacol: Rocky Horror (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Muzical, 1975 . Filmul online The Rocky Horror Picture Show - Spectacol: Rocky Horror (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 187

Categoria: Comedie, Muzical, 1975

Regizor: Jim Sharman

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Richard O'Brien, Jim Sharman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:08

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Academy of Science Fiction Fantasy & Horror Films,1 nominalizare DVD Exclusive,1 premiu si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 nominalizare Sierra Award,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7.4

In timp ce conduceau acasa intr-o noapte ploioasa, proaspat logoditii Brad(Barry Bostwick) si Janet (Susan Sarandon), au o problema cu masina si ajung din intamplare la castelul Dr. Frank-N-Furter (Tim Curry) unde el si anturajul sau ciudat dau petrecere. Acesta nu este o petrecere obisnuita, sau o noapte obisnuita. Este noaptea dezvelirii ultimei creatii a doctorului: Rocky. Un Adonis creat de om pntru a oferi... placere absoluta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: