Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Secret War of Harry Frigg – Războiul secret al lui Harry Frigg (1968)

Urmărește filmul The Secret War of Harry Frigg – Războiul secret al lui Harry Frigg (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Război, 1968 . Filmul online The Secret War of Harry Frigg – Războiul secret al lui Harry Frigg (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 156

Categoria: Comedie, Război, 1968

Regizor: Jack Smight

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Peter Stone, Frank Tarloff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:57

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Cand 5 generali aliati sunt capturati in Italia, in cel de-al doilea Razboi Mondial, pentru aliati se dezlantuie un adevarat cosmar. Generalii, toti cu cate o stea, refuza sa accepte ordine unul de la altul, mai ales in ceea ce priveste organizarea unui plan de evadare. Harry Frigg este un soldat ce a scapat de doua ori din corpul de garda. El este inaintat in grad si devine general maior (doua stele) primind ordinul sa se lase capturat si sa-i salveze pe generali. Harry este nerabdator sa evadeze, dar asta pana o intalneste pe contesa…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: