Comentarii (2) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

The Shakiest Gun in the West - Doctorul Haywood (1968)

Urmărește filmul The Shakiest Gun in the West - Doctorul Haywood (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Western, Premieră, 1968 . Filmul online The Shakiest Gun in the West - Doctorul Haywood (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 561

Categoria: Comedie, Western, Premieră, 1968

Regizor: Alan Rafkin

Data Adaugari: 11/01/2020

Scenariști: Edward Montagne, Jim Fritzell, Everett Greenbaum

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:38

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Jesse W Haywood un proaspat absolvent al Scolii de stomatologie a anului 1870, se hotaraste sa practice meserie in vestul salbatic pentru a lupta impotriva ignorantei. El este un barbat foarte timid si foarte atasat de batrana sa mama. Ajuns la destinatie el o intalneste pe frumoasa Penelope, a carei ocupatie este sa jefuiasca diligente si care tocmai a fost cooptata de autoritati pentru a cerceta in schimbul unei gratieri, traficul de arme catre indieni, facut de localnici. Ea il va folosi pe Jesse, luandu-l de barbat, ca un paravan pentru activitatile ei...numai ca pana la urma doctorul va lasa de o parte timiditatea si frica dovedindu-se un adevarat erou.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
gigiloicostescu43 - 7:23 PM, 11/01/2020 [Accesați Pagina]
Vedeti ca titlul in romaneste nu este corect, la fel si descrierea.
avatar
0
kukoolcrivat - 8:28 PM, 11/01/2020 [Accesați Pagina]
Mulțumesc de sesizare, filmul a fost adaugat de un membrubal acestui site si se pare ca a încurcat titlurile...