Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Shop on Main Street (Obchod na korze) - Magazinul de pe strada mare (1965)

Urmărește filmul The Shop on Main Street (Obchod na korze) - Magazinul de pe strada mare (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p.Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1965 .Filmul online The Shop on Main Street (Obchod na korze) - Magazinul de pe strada mare (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 72

Categoria: Dramă, Război, 1965

Regizor: Ján Kadár, Elmar Klos

Data Adaugari: 28/04/2021

Scenariști: Ladislav Grosman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:07:04

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 premiu David di Donatello,2 premi1 si 1 nominalizare KCFCC Award,1 premiu Pilsen Film Festival

IMDb: 8.2

Magazinul de pe strada mare (în cehă/slovacă: Obchod na korze) este un film cehoslovac din 1965[5] despre programul de arianizare derulat în Republica Slovacă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Filmul a fost regizat de Ján Kadár și Elmar Klos după un scenariu scris de Ladislav Grosman și face parte din curentul cinematografic noul val cehoslovac. A fost finanțat de către autoritățile centrale de stat din Cehoslovacia (la fel ca toate filmele cehoslovace din perioada regimului comunist), produs la Studioul de Film Barrandov din Praga și filmat cu o distribuție slovacă în orașul Sabinov din nord-estul Slovaciei .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: