Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Story of Ruth - Povestea lui Ruth (1960)

Urmărește filmul The Story of Ruth - Povestea lui Ruth (1960) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, Romantic, 1960 . Filmul online The Story of Ruth - Povestea lui Ruth (1960) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 211

Categoria: Dramă, Istoric, Romantic, 1960

Regizor: Henry Koster

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Norman Corwin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:11:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,7

Ruth este un personaj neobișnuit în Biblie. În primul rând ea e o protagonistă de sex feminin, una dine puţinele selectate. În al doilea rând povestea ei are propria sa carte în Vechiul Testament, de numai patru capitole. În cele din urmă ea este primul protagonist non-evreu din Biblie, deoarece Abraham a fost părintele poporului evreu. Este o simplă poveste din Vechiul Testament. Ruth este una dintre cele două femei moabite care se căsătoreşte cu fii lui Elimelec și Naomi. Atunci când Elimelec și fii Mahlon și Chilion mor, lăsând-o pe Naomi văduvă cu două cumnate văduve,Naomi decide să se întoarcă în Israel. Una dintre cumnate, Oprah, îşi ia adio. Cumnata Ruth, spune că nu o va părăsi. Ea va renunța la viața și cultura Moabului şi poporul ei va fi poporul lui Naomi…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: