Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Swimmer - Înotătoru (1968)

Urmărește filmul The Swimmer - Înotătoru (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1968 . Filmul online The Swimmer - Înotătoru (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 360

Categoria: Dramă, 1968

Regizor: Frank Perry , Sydney Pollack

Data Adaugari: 09/01/2020

Scenariști: Frank Perry, Eleanor Perry

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:10

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.7

Neddy Merrill își face apariția la piscina unor prieteni. În cursul discuției, cineva remarcă faptul că piscinele sunt răspîndite în întreaga vale. Neddy hotărăște să treacă de la o piscină la alta, pentru a înota în toate.

The Swimmer este un film de dramă american American Technicolor din 1968 și îl are în rol principal pe Burt Lancaster. Filmul a fost scris și regizat de echipa soț-soție, nominalizată la premiile Oscar, de Eleanor Perry și Frank Perry.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: