Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Tenant (Le locataire) - Scriitori de cartier (1976)

Urmărește filmul The Tenant (Le locataire) - Scriitori de cartier (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Thriller, 1976 . Filmul online The Tenant (Le locataire) - Scriitori de cartier (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 99

Categoria: Acţiune, Dramă, Thriller, 1976

Regizor: Roman Polanski

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Roland Topor , Gérard Brach

Uploader: Admin

Durată Film: 2:05:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Cannes Film Festival 1976,César Awards, France 1977

IMDb: 7,7

Trelkovsky (Roman Polanski), un om liniștit și modest, închiriază un apartament în Paris al cărui locatar anterior, egiptolog Simone Choule, a încercat să se sinucidă aruncându-se pe fereastră și printr-un geam de sticlă de dedesubt. O vizitează pe Simone în spital, dar o găsește complet în bandaje și nu poate vorbi. În timp ce se afla încă la patul Simonei, Trelkovsky se întâlnește cu prietena Simonei, Stella (Isabelle Adjani), care a venit și ea în vizită. Stella este copleșită de emoție și începe să vorbească cu Simone, care se uită spre vizitatorii ei și scoate un strigăt tulburător. Matronul insistă să plece, după ce l-a informat deja pe Trelkovsky că este posibil să nu vorbească cu Choule.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: