Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Twelve Tasks of Asterix (Les 12 travaux d'Astérix) - Cele 12 munci ale lui Asterix (1976)

Urmărește filmul The Twelve Tasks of Asterix (Les 12 travaux d'Astérix) - Cele 12 munci ale lui Asterix (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Animaţie, Aventuri, Comedie, 1976 . Filmul online The Twelve Tasks of Asterix (Les 12 travaux d'Astérix) - Cele 12 munci ale lui Asterix (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 131

Categoria: Animaţie, Aventuri, Comedie, 1976

Regizor: Albert Uderzo, Rene Goscinny

Data Adaugari: 22/06/2021

Scenariști: Albert Uderzo, Rene Goscinny, Pierre Tchernia

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:19:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii Golden Screen, Germany

IMDb: 7.7

Pentru ca simte ca de data aceasta nu prea are sanse sa-i invinga pe celti, Iulius Cezar se gandeste sa aplice o strategie. Dand impresia ca e mult mai puternic decat e in realitate, el le propune celtilor lui Asterix un targ. Promite sa nu le cucereasca satele lor populate de oameni simpatici, daca Asterix si Obelix lui indeplinesc 12 sarcini. Daca reusesc, Iulius Cezar va fi cel care va pune intreg Imperiu Roman la picioarele lui Asterix. Supraponderalul Obelix si mucalitul Asterix mai iau o portie de potiune magica preparata de druidul lor si se pun pe treburi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: