Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964)

Urmărește filmul The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Romantic, 1964 . Filmul online The Yellow Rolls-Royce - Rolls Royce-ul galben (1964) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 221

Categoria: Comedie, Dramă, Romantic, 1964

Regizor: Anthony Asquith

Data Adaugari: 13/05/2021

Scenariști: Terence Rattigan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:34

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Globul de Aur,2 nominalizari BAFTA

IMDb: 6.4

„Automobilul galben (simbol al perfectionismului britanic)trece prin 3 aventuri care reunesc o fascinanta distributie de vedete: Rex Harrison si Jeanne Moreau in episodul britanic al anilor ’30, Shirley MacLaine, George C.Scott si Alain Delon in cel italian, Ingrid Bergman si Omar Sharif in ultima aventura.” – Robin Bean – 1965 (Films and Filming)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: