Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

These Final Hours – Aceste ore finale (2013)

Urmărește filmul These Final Hours – Aceste ore finale (2013) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2013, Dramă, SF, Thriller . Filmul online These Final Hours – Aceste ore finale (2013) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 130

Categoria: 2013, Dramă, SF, Thriller

Regizor: Zak Hilditch

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Zak Hilditch

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Adelaide Film Festival,1 nominalizare Byron Kennedy Award,1 premiu si 2 nominalizari AFCA Award,1 nominalizare BloodGuts UK Horror ,1 nominalizare Cannes,1 nominalizare FCCA Award,1 premiu Golden Trailer + alte premii si noimalizari

IMDb: 6.7

Filmul are loc în Perth și începe la zece minute după ce un asteroid s-a ciocnit cu pământul în Atlanticul de Nord, lăsând aproximativ douăsprezece ore până când furtuna de foc globală care a urmat va ajunge în Australia de Vest. James și iubita lui, Zoe, fac sex pentru ultima oară la casa ei de pe plajă, unde îi dezvăluie că este însărcinată cu copilul lui James. În dorința de a bloca toate sentimentele și de a evita ceea ce vine, James o lasă pe Zoe și pleacă pentru „petrecerea care să pună capăt tuturor petrecerilor”. El întâlnește doi bărbați care au răpit o fată și intenționează să o violeze. James îi ucide și o salvează pe fată. Fata, pe nume Rose, îi explică că a fost separată de tatăl ei din Malaga pe drumul spre casa mătușii din Roleystone. Fără benzină suficientă și dorind să ajungă la petrecere, James intenționează să o lase cu sora și copiii săi. Dar, la sosire, își găsește sora și soțul ei mort în duș și trei cruci care marchează ceea ce pare a fi mormintele nepoților, în ceea ce pare o sinucidere aparentă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: