Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

They Came from Within - Shivers (1975)

Urmărește filmul They Came from Within - Shivers (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, SF, 1975 . Filmul online They Came from Within - Shivers (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Categoria: Horror, SF, 1975

Regizor: David Cronenberg

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: David Cronenberg

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:53

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Avoriaz Fantastic Film Festival,1 premiu Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6.4

Dr. Emil Hobbes (Fred Doederlin) este conducătorul unor experimente privind folosirea paraziților în transplanturi. Acesta consideră că umanitatea a devenit prea rațională și a pierdut contactul cu propriile instincte, astfel încât organismul pe care l-a creat, odată implantat, provoacă dorințe sexuale incontrolabile gazdei sale. Hobbes implantează paraziții în corpul amantei sale adolescente care va împrăștia infecția în modernul complex de apartamente de lângă Montreal în care locuiesc. Medicul rezident Roger St. Luc (Paul Hampton), împreună cu asistenta sa, Forsythe (Lynn Lowry), vor încerca să oprească infecția înainte ca aceasta să se împrăștie în rândul populației din oraș.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: