Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Thicker Than Water - Sangele apa nu se face (1935)

Urmărește filmul Thicker Than Water - Sangele apa nu se face (1935) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Comedie, Scurt metraj, 1935 . Filmul online Thicker Than Water - Sangele apa nu se face (1935) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 935

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1935

Regizor: James W. Horne

Data Adaugari: 27/06/2017

Scenariști: Stan Laurel, Frank Tashlin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:20:32

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,5

Oliver are probleme cu soția sa după ce a pierdut o plată pe mobilele lor, după ce i-a dat banii lui Stanley, care a folosit-o în schimb pentru a-i plăti doamnei Hardy pentru camera și pensiunea lui. În timp ce face mâncărurile, Stanley îl convinge pe Oliver să retragă economiile familiei și să cumpere mobilierul direct. Dar accidental îl risipesc la o licitație, achiziționând un ceas bunic, care este zdrobit pe drumul spre casă. Reacția doamnei Hardy o trimite pe Oliver la spital, unde o transfuzie de sânge de la Stanley produce rezultate confuze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: