Comentarii (8) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Those Fantastic Flying Fools (Rocket to the Moon) - Racheta către lună (1967)

Urmărește filmul Those Fantastic Flying Fools (Rocket to the Moon) - Racheta către lună (1967) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Comedie, Fantastic, SF, 1967 . Filmul online Those Fantastic Flying Fools (Rocket to the Moon) - Racheta către lună (1967) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 613

Categoria: Aventuri, Comedie, Fantastic, SF, 1967

Regizor: Don Sharp

Data Adaugari: 26/11/2019

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:59:08

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.3

Racheta către lună a lui Jules Verne este un film de comedie de science-fiction britanic în stil Eastman, în 1967, regizat de Don Sharp și care îl are în rolurile principale pe Burl Ives, Troy Donahue, Gert Fröbe și Terry-Thomas.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
gigiloicostescu43 - 5:53 PM, 01/12/2019 [Accesați Pagina]
Acum doua ore am vazut mesajul. Am vizualizat cca 1h30, si se comporta corect. Ar trebui incercat la fel si la The devil,s brigade, la care apasand butonul play nu apare acea imagine care cuprinde multe alte imagini mici din film, dupa care dispare butonul play si ecranul ramane negru nedeterminat. Cred ca este o deficienta de descarcare la cloudvideo.
avatar
0
kukoolcrivat - 7:13 PM, 01/12/2019 [Accesați Pagina]
Va fi reuploadat și The Devil's Brigade
avatar
0
kukoolcrivat - 9:45 PM, 29/11/2019 [Accesați Pagina]
Gata am reuploadate filmul pe serverul cloudvideo.tv încercați și vedeți dacă se mai oprește, ca la mine funcționează bine, dacă mai aveți probleme lăsați un comentariu aici...
avatar
0 Spam
gigiloicostescu43 - 2:28 PM, 28/11/2019 [Accesați Pagina]
Am verificat prin ,,descarcare,, si situatia este aceasi.
In alta ordine de idei, nu reusesc sa trimit email prin ,,contactati-ne,, deoarece imi apare ca ,,spatiul email a fost completat gresit,, cu toate ca adresa introdusa este identica cu cea din ,, detalii de contact - informatii despre utilizator ,,
avatar
0
kukoolcrivat - 3:52 PM, 28/11/2019 [Accesați Pagina]
O sa îl repostez sa vedem dacă are același problemă.
avatar
0
kukoolcrivat - 3:58 PM, 28/11/2019 [Accesați Pagina]
Apropo vezi ca ai introdus adresa de e-mail cu spațiu la sfârșitul emailului de aceea nu îți da voie, am pățit-o și eu de foarte multe ori aceeași problemă, dacă lași spațiu la sfârșitul e-mail-ului nu îți detectează ca ar fi email.
avatar
0 Spam
gigiloicostescu43 - 0:08 AM, 27/11/2019 [Accesați Pagina]
Cum se explica faptul ca filmul Those fantastic flying fools se opreste la minutul 2,35 si nu se mai poate vizualiza iar filmul postat tot astazi pe cloudvideo Un homme de trop se poate vizualiza corect , deasemenea Vallery of the dolls nu se deschide. Trebuie sa existe CEVA legat de hostingul clouvideo. Situatia este aceasi pe oricare browser Opera, Chrome, Modzila. Am analizat mai multe filme postate pe clouvideo si am constatat ca la unele apare imediat imaginarea de pornire si filmul porneste imediat la primul click ( Viva Maria, Once a thief ), la altele apare imediat imaginea de pornire, la primul click porneste dupa un timp dar se opreste dupa un anumit timp, acelas la mai multe incercari dupa care nu se mai poate derula in continuare (Arabesque la 1,23 min., The profesional la 2,14 min.) iar la altele nu apare deloc imaginea de pornire, dupa click porneste dupa un timp indelungat si se opreste din cand in cand dar de fiecare data porneste dupa cateva secunde ( Operation Crosbow,, Sette uomini d,ore ) Pe fostul openloud, pe okru, pe netu, pe moi mir si ce a mai fost in trecut nu se intampla asa ceva. NU MAI INTELEG NIMIC !
avatar
0
kukoolcrivat - 8:38 AM, 27/11/2019 [Accesați Pagina]
Am trimis email la cei de la cloudvideo.tv și le-am explicat problema încă nu am primit nici un răspuns. De aceea recomand sa descărcați filmul de pe server cloudvideo.tv ca este mai bine, șca de aceea il postez ca sursa2 și la link de descarcat pentru ca știu ca mai au probleme cu anumite filme, recomand sursa 1 netu.tv e un hosting de milioane nu face figuri...