Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Timbuktu (1958)

Urmărește filmul Timbuktu (1958) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Război, Romantic, 1958 . Filmul online Timbuktu (1958) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 757

Categoria: Acţiune, Aventuri, Război, Romantic, 1958

Regizor: Jacques Tourneur

Data Adaugari: 16/06/2018

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:48

Claritate: DVDRip

Premii:

IMDb:

În anul 1940, la începutul celui de-al doilea război mondial, colonelul Dufort, însoțit de Natalie, sosește la Timbuktu și preia conducerea garnizoanei franceze.
Țara se află sub tensiune. Un șef al religiei, singurul capabil să mențină pacea între triburi, este ținut prizonier de un emir; colonelul, ajutat de Mike Conway – un traficant de arme american, va încerca să îl elibereze.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: