Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Todo modo - Cu orice preț (1976)

Urmărește filmul Todo modo - Cu orice preț (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1976 . Filmul online Todo modo - Cu orice preț (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 97

Categoria: Comedie, Dramă, 1976

Regizor: Elio Petri

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Berto Pelosso, Elio Petri, Leonardo Sciascia

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:05:30

Claritate: BDRip 720p

Premii: 2 premii Globul de Aur,2 premii Golden Goblets Italy,1 premiu Silver Ribbon

IMDb: 7,5

Intr-un viitor neprecizat, cativa proeminenti oameni politici italieni se supun unei asa-zise recluziuni purificatoare, in asezamantul monastic al parintelui Gaetano. In realitate, scopul lor secret este de a pune bazele unei noi structuri de putere. O serie de asasinate misterioase divizeaza si imputineaza dramatic grupul initial.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: