Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

Trenul fantoma (1933)

Urmărește filmul Trenul fantoma (1933) Online Subtitrat Gratis la calitate SDRip. Genurile acestui film sunt Romanesti, 1933 . Filmul online Trenul fantoma (1933) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 985

Categoria: Romanesti, 1933

Regizor: Jean Mihail, Ludovic Lazar

Data Adaugari: 14/05/2017

Scenariști: László Békeffi , Victor Eftimiu

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:10:45

Claritate: SDRip

Premii: N / A

IMDb: 6,8

Morrison, un calator caruia curentul i-a zburat palaria, trage semnalul de alarma al trenului astfel incat pasagerii pierd legatura si sunt nevoiti sa petreaca o noapte intr-o gara sinistra, unde pe o ploaie tornetiala, seful statiei povesteste despre strigoii care se plimba pe acolo si despre un tren fantoma care apare in goana si aduce moartea. La miezul noptii seful garii cade mort in mijlocul calatorilor, iar un tren trece in viteza. Morrison, care era de fapt detectiv, descopera ca a disparut cadavrul sefului de gara, care de fapt nu era mort, iar "trenul fantoma" reprezenta legenda cu ajutorul careia niste contrabandisti treceau clandestin arme peste granita.

Ecranizare a piesei cu acelasi nume de Arnold Ridley, aparuta in 1923, si ecranizata de mai multe ori incepand cu 1927. In 1933 studiourile Hunnia au realizat, la Budapesta, doua versiuni, una maghiara si una romaneasca, cea romaneasca fiind regizata de Jean Mihail, cu actori romani.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: