Comentarii (1) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975)

Urmărește filmul Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Thriller, Premieră, 1975 . Filmul online Trilogy of Terror - Trilogia Groazei (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 187

Categoria: Horror, Thriller, Premieră, 1975

Regizor: Dan Curtis

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: William F. Nolan , Richard Matheson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:12:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare TV Land Awards

IMDb: 6.6

Trilogy of Terror (cu sensul de Trilogia terorii) este un film american de antologie de groază de televiziune din 1975 care este regizat de Dan Curtis cu actrița Karen Black în rolurile principale. Este format din trei segmente, fiecare bazat pe povestiri scurte fără legătură între ele scrise de Richard Matheson. Prima povestire prezintă o profesoară de colegiu care caută răzbunare după ce a fost violată; a doua povestire este despre surori gemene care au o relație bizară; iar a treia povestire arată o femeie terorizată de o păpușă fetiș Zuni în apartamentul ei. Black joacă în toate cele trei segmente și are un rol dublu în cel de-al doilea segment.

Filmul a fost difuzat pentru prima dată ca filmul săptămânii la ABC, pe 4 martie 1975. Black a renunțat inițial la proiect, dar a revenit atunci când soțul ei din aceea perioadă, Robert Burton, a fost distribuit în primul segment "Julie". În 1996 a fost lansat un film de televiziune intitulat Trilogy of Terror II, scris și regizat de Dan Curtis.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
vlesevschi - 6:13 PM, 15/05/2021 [Accesați Pagina]
Interesant , merita vazut