Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Un Uomo Da Rispettare (The Master Touch) - Lovitura De Maestru (1972)

Urmărește filmul Un Uomo Da Rispettare (The Master Touch) - Lovitura De Maestru (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, 1972 . Filmul online Un Uomo Da Rispettare (The Master Touch) - Lovitura De Maestru (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 301

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1972

Regizor: Michele Lupo

Data Adaugari: 15/11/2020

Scenariști: Roberto Leoni, Franco Bucceri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:21

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Hamburg, Germania.
Abia eliberat din inchisoare, Steve Wallace, un hot profesionist, decide sa dea o ultima lovitura, riscanta, care ar putea sa-l aranjeze financiar pe tot restul vietii, sau sa-l trimita iar dupa gratii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: