Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Una Donna chiamata Apache (Apache Woman) - Femeia Apașă (1976)

Urmărește filmul Una Donna chiamata Apache (Apache Woman) - Femeia Apașă (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Romantic, Western, 1976 . Filmul online Una Donna chiamata Apache (Apache Woman) - Femeia Apașă (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 252

Categoria: Acţiune, Dramă, Romantic, Western, 1976

Regizor: Giorgio Mariuzzo

Data Adaugari: 28/06/2021

Scenariști: Giorgio Mariuzzo, Antonio Racioppi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:11

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.1

Un grup de soldaţi este trimis să-i captureze pe indienii fugiţi din rezervaţie şi să-i aducă înapoi. În loc să facă asta ei năvălesc în sat şi încep să-i împuşte pe cei din sat (femei, bătrâni şi copii). Tommy, unul dintre soldaţi, nu va mai apucă să ia parte la măcel, căzând de pe cal şi-şi va reveni abia ce colegii săi se vor retrage, după omorârea sergentului.
Singura supravieţuitoare, în afară de războinicii care porniseră în urmărirea soldaţilor, este Sunsirahe. Honest Jeremy, un traficant de arme, o va răpi pe Sunsirahe cu intenţia de a o vinde la un bordel pentru 30 de dolari de argint, dar planurile-i vor fi stricate de doi dintre partenerii săi de afaceri.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: