Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

Una pistola per cento bare (Pistol for a Hundred Coffins) - Un Pistol Pentru o Sută De Sicrie (1968)

Urmărește filmul Una pistola per cento bare (Pistol for a Hundred Coffins) - Un Pistol Pentru o Sută De Sicrie (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Western, Premieră, 1968 . Filmul online Una pistola per cento bare (Pistol for a Hundred Coffins) - Un Pistol Pentru o Sută De Sicrie (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 694

Categoria: Western, Premieră, 1968

Regizor: Umberto Lenzi

Data Adaugari: 10/01/2020

Scenariști: Alvaro Mancori, Marco Leto, Vittorio Salerno

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:12

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Revenind din războiul civil Jim Slade își descoperă părinții morți la ferma lor. Se spune că gașca sub conducerea lui Corbett a comis crima. Jim acum se va răzbuna, dar lucrurile se dovedesc a fi mai complicate decât credea inițial. Pentru a obține bani, acceptă slujba ca șerif.

Un film rar, si pierdut, care dupa părerea mea este o capodoperă acest film, iar lumea la lăsat sa se piardă acest film si din mediul virtual... Păcat..

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: