Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Une Vraie Jeune Fille (A Real Young Girl) - O Fată Cu Adevărat Tânără (1976)

Urmărește filmul Une Vraie Jeune Fille (A Real Young Girl) - O Fată Cu Adevărat Tânără (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, 1976 . Filmul online Une Vraie Jeune Fille (A Real Young Girl) - O Fată Cu Adevărat Tânără (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 254

Categoria: Dramă, Erotic, 1976

Regizor: Catherine Breillat

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Catherine Breillat

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:32

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.3

Vara anului 1963.
Alice Bonnard, “O fată cu adevărat tânără”, se întoarce acasă pentru a-și petrece vacanţa de vară împreună cu părinţii ei. Aflată la vârsta pubertăţii, Alice își descoperă propria sexualitate, iar modul în care acest lucru se întâmplă este diversificat. Dacă relaţia dintre mamă și fiică este una tensionată, gesturile și, uneori, chiar cuvintele tatălui sugerează o atracţie sexuală care e reciprocă. Linia de demarcaţie dintre fanteziile lui Alice și realitate este uneori foarte vagă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: