Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012)

Urmărește filmul Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2012, Acţiune, Horror, Mister . Filmul online Universal Soldier: Day of Reckoning – Soldatul universal: Ziua răzbunării (2012) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 144

Categoria: 2012, Acţiune, Horror, Mister

Regizor: John Hyams

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: John Hyams , Doug Magnuson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:37

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

După ce, în urma unui jaf la el acasă, soția și fiica lui John sunt ucise, bărbatul începe să-și planifice răzbunarea. Lupta îl va purta pe John în fața lui Andrew Scott și a unei armate de războinici îmbunătățiți genetic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: