Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Uzicka Republika (Guns of War) - Republica Uzicka (1974)

Urmărește filmul Uzicka Republika (Guns of War) - Republica Uzicka (1974) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, Premieră, 1974 . Filmul online Uzicka Republika (Guns of War) - Republica Uzicka (1974) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 396

Categoria: Dramă, Război, Premieră, 1974

Regizor: Žika Mitrović

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Žika Mitrović

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:43:27

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Moscow International Film Festival,3 premii Pula Film Festival of Yugoslavian Films

IMDb: 6.9

Republica Uzice este cunoscută sub numele de „prima ofensivă”. este o poveste despre Serbia în 1941 și monitorizează apariția și declinul Republicii Uzice. La câteva luni după ce Wehrmacht-ul german a forțat armata regală iugoslavă să capituleze în războiul din aprilie. Boro, soldat spaniol și comuniști împietriți, este însărcinat să organizeze o răscoală în vestul Serbiei. Rezistența organizată se transformă într-o răscoală masivă împotriva forțelor de ocupare. Partizanii, conduși de partidul comunist, reușesc să-i alunge pe germani de pe un teritoriu imens cunoscut mai târziu sub numele de Republica Uzice. Oamenii se adună în jurul partizanilor și au fost eliberați în curând de Bajina Basta, Pozega, Uzice, Cacak. Cartierul general suprem al armatei partizane ajunge pe teritoriul eliberat. Cu toate acestea, forțele loiale lui King au alte idei. Republica Uzice a durat doar 67 de zile, în perioada 24 septembrie - 29 noiembrie 1941, când o sângeroasă și tragică bătălie de pe Kadinjaca, unde a pierit tragic întregul „batalion de muncă”, a căzut în mâinile Wehrmachtului german și a chetnikilor, astfel încât partizanii de-a lungul cu Cartierul Suprem și oamenii trebuiau să se retragă la Sandzak.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: