Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Vixen! - Vulpe (1968)

Urmărește filmul Vixen! - Vulpe (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate (+18) SDRip. Genurile acestui film sunt Dragoste, Dramă, Erotic, 1968 . Filmul online Vixen! - Vulpe (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1923

Categoria: Dragoste, Dramă, Erotic, 1968

Regizor: Russ Meyer

Data Adaugari: 05/01/2020

Scenariști: Russ Meyer, Anthony James Ryan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:10:28

Claritate: (+18) SDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Vixen locuiește într-o stațiune montană canadiană împreună cu soțul ei pilot. În timp ce el pleacă zburând cu turiști, ea se culca cu toată lumea, inclusiv cu cumnatul și soția sa, și chiar cu fratele ei motociclist. Este rasistă deschisă și spune clar că nu se va culca și cu prietenul motric al fratelui ei, care este negru.

Filmul se referă la aventurile exageratului Vixen (Gavin), deoarece manipulează sexual pe toți pe care îi întâlnește. Încălcările tabu ale poveștii se instalează rapid, incluzând teme de incest și rasism.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: